spinone italiano pups


spinone pups beschikbaar .
De Spinone is een prettige, makkelijke hond. Hij is intelligent, vrolijk, gelukkig en enthousiast en gebruikt dat vaak en graag voor eigen voordeel. Soms doet de Spinone er lang over om overtuigd te raken van het nut van een commando, maar als hij er van overtuigd is, zal hij je nooit in de steek laten. Behandel de Spinone als een lid van het gezin en hij zal makkelijk tevreden zijn.

Hij ziet er serieus uit, wanneer hij werkzaam is in het veld. Maar hij heeft ook een clowneske kant die vaak zeer vermakelijk is. Het is een hond die over zeer veel geduld beschikt. De Spinone is een ‘aanhalige’ hond. Hij wil graag de aandacht van de mens. Het is geen waakhond. Weliswaar blaft hij bij het zien van mensen op het erf, maar in een minuut is dat weer over.
spinones zijn allemansvriendjes, met kinderen en andere honden. zijn totaal niet dominant. worden ook als hulp en therapiehond gebruikt
pups hebben stamboom chip en paspoort en gevaccineerd.

Wij zijn een kleine hobby fokker .Geen Brood fokker

Bij intresse bel 0032/15633862 of +320494528537. (Belgie) Het is niet mogelijk om een adres in Belgie op te geven via deze site .
e-mail: witthemhoeve@telenet.be


Kennel

Kennel:
Contactpersoon:sabrine swinnen
Email:witthemhoeve apenstaartje telenet punt be
Telefoon:+32 (0) 15 633 862/ +32 0494528537
RasverenigingItaliaanse staande jachthonden
Adreswitthemhof 2
Postcode + Plaats2820
ProvincieAntwerpen
LandBelgie
Websitehttp://witthemhoeve.be
Stamboomja
Plaats een Advertentie