spinone italiano pups

nog enkele orange spinone pup beschikbaar

De Spinone is een prettige, makkelijke hond. Hij is intelligent, vrolijk, gelukkig en enthousiast en gebruikt dat vaak en graag voor eigen voordeel. Soms doet de Spinone er lang over om overtuigd te raken van het nut van een commando, maar als hij er van overtuigd is, zal hij je nooit in de steek laten. Behandel de Spinone als een lid van het gezin en hij zal makkelijk tevreden zijn.

Hij ziet er serieus uit, wanneer hij werkzaam is in het veld. Maar hij heeft ook een clowneske kant die vaak zeer vermakelijk is. Het is een hond die over zeer veel geduld beschikt. De Spinone is een ‘aanhalige’ hond. Hij wil graag de aandacht van de mens. Het is geen waakhond. Weliswaar blaft hij bij het zien van mensen op het erf, maar in een minuut is dat weer over.

Uiteraard moet ook een Spinone op de goede manier gesocialiseerd worden. De Spinone heeft een aangeboren jachtpassie, die onder goede begeleiding kan resulteren in een perfect werkende staande jachthond. Hij heeft een enorme ‘will to please’. wij zijn een kleine hobby fokker geen broodfokker . de pups hebben allemaal paspoort stamboom dna bevestiging schip en inentingen .


Kennel

Kennel:
Contactpersoon:sabrine swinnen
Email:witthemhoeve apenstaartje telenet punt be
Telefoon:+32 (0) 15 633 862/ +32 0494528537
RasverenigingItaliaanse staande jachthonden
Adreswitthemhof 2
Postcode + Plaats2820
ProvincieAntwerpen
LandBelgie
Websitehttp://witthemhoeve.be
Stamboomja
Plaats een Advertentie (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});