Franse Bulldog pups

TE KOOP:

Franse Bulldog pups met stamboom.

De pups zijn geboren op 16 december, het zijn 2 reutjes en worden door moeder in huislijke omgeving grootgebracht.

Op de laatste foto zijn zowel moeder (zwarte halsband) als vader (gele halsband) te zien. Op de laatste foto is vader afgebeeld.

De pups worden geent, gechipt en ontwormd, verder worden ze door de dierenarts medisch gekeurd en gescand op een eventuele erfelijk gebrek, ze hebben een Europees paspoort.

Mocht blijken dat er binnen 1 jaar er toch een erfelijk gebrek aantoonbaar is en dit is door de dierenarts geconstateerd, dan krijgt u als koper de garantie dat u uit het volgend nest een gratis pup mag uitzoeken met behoud van uw eigen pup. Als u naar een pup komt kijken kunt u zien hoe de pups door moeder worden grootgebracht en krijgt u inzage in de stamboom van zowel de moeder als vader, zodat u als koper weet wie de ouders en grootouders zijn van uw eventuele schattige mooie pup.

Bij het ophalen van uw pup krijgt u een volledige voedingsschema voor het eerste jaar en een mooi puppypakket mee naar huis, heeft u vragen wanneer de pup bij u in huis is dan ben altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Heeft u de mooie pup gezien en wilt u een keer komen kijken om u zich te overtuigen van een prachtige pup dan kunt bellen naar: 0631918407

 

 

 

 


Kennel

Kennel:Adelheid Bulls
Contactpersoon:Debbie Willemse-Nettekoven
Email:pewi52 apenstaartje hotmail punt com
Telefoon:00310631918407/00310625143906
RasverenigingEngelse/Franse Bulldog
AdresVlasstraat 29
Postcode + Plaats5561
ProvincieNoord-brabant
LandNederland
Website-
Stamboomja
Plaats een Advertentie