Bichon Frise pups te koop

Ik ben een fokker van de rashond Bichon Frise uit Weert.

Ik heb momenteel een nestje van onze Sabi en Sifu. De pups zijn geboren op 03-04-2018. En mogen rond ongeveer 28 mei het nest verlaten. Het nest bestaat uit 2 reuen en 3 teefjes. 

Wij fokken uitsluitend alleen de rashond de Bichon Frise.

Onze kennelnaam is sinds juli 2012 een erkend gediplomeerd kennel en werken we samen met diverse topfokkers van het ras Bichon Frise.

De Bichon Frise hoort thuis in Rasgroep 9 de Gezeldschapshond . De Bichon Frise heeft behoefte aan structuur, regels en grenzen. Enkele belangrijke basisprincipes voor ons zijn onderanderen lichaamsbeweging, discipline en liefde / aandacht en goed gesocialiseerd groot gebracht te worden.

De Bichon Frise heeft daarbij een passende charmante karakter. Hij hecht zich zeer aan de baas. Hij is meegaand, beweeglijk, intelligent en gevoelig. Bichons zijn van nature sociale honden die het best gedijen in gezinnen. Zij gaan heel goed samen met kinderen en andere huisdieren en zijn er dol op om mee uit te gaan en spelen graag en veel.

De opvoeding van een Bichon gaat doorgaans probleemloos. Deze hondjes zijn zeer slim en hebben snel door wat er van hen verwacht wordt. Mensen met een allergie kunnen vrij goed tegen dit ras. Omdat de Bichon een hypoallergeene vacht heeft.

Wij van Bichon Frise stelt hoge eisen aan de gezondheid van haar ouderdieren en haar pups. We staan daarom onder directe controle van de dierenarts, en de Raad van Beheer.

Wij zijn echter vaak te vinden op de hondenshows en behalen uitstekende kwalificaties. Deze kwalificatie uitslagen zijn te bezichtigen op onze website www.bichonfrise.nl kopje gewonnen prijzen.

Wij testen onze honden onderanderen op patella luxatie, Pra en cataract, HD en ED en op herpes.

Onze Bichon Frise ouderdieren en puppies hebben NHSB-nummer dat staat voor Nationaal Honden Stam Boek. Honden met een NHSB-nummer zijn in het bezit van een stamboom. Wat betekend dat een hond erkend wordt als rashond.

Onze ouderdieren en de pups die bij ons geboren worden zijn ook allemaal voorzien van een chip dat door de raad van Beheer is ingebracht. Iedere chip bevat een chipnummer. Het chipnummer is uniek, waardoor de hond geïdentificeerd kan worden. Dit chipnummer moet samen met de actuele contactgegevens van de eigenaar van de hond in een databank opgeslagen worden.

Ook tevens hebben onze ouderdieren een DNA profiel. Ook de pups die voortvloeien uit onze ouderdieren wordt een DNA afgenomen door de Raad van beheer. Zo is altijd zeker te zien door het DNA profiel wie de ouders zijn van de pup.

Onze ouderdieren en de pups hebben allemaal een Europees paspoort. Verder zijn al onze ouderdieren en de pups altijd strikt ingeënt en ontwormd en word er altijd behandeld voor vlooien en teken.

De nieuwe puppy eigenaren krijgen van ons ook altijd het DNA profiel samen met de stamboom en hun Europese paspoortje met de pup mee.

De nieuwe puppy eigenaren krijgen een schriftelijke waarborg van een jaar garantie op de pup op de erfelijke aandoeningen.

Tevens worden de nieuwe puppy eigenaren altijd voorzien met boordevol informatie wat meegegeven wordt in gesprekken bij ons thuis over het ras en de pup. Ook krijgen de nieuwe puppy eigenaren een mooi naslagwerk met zich mee wat altijd thuis zelf in te zien is als ze het terug willen lezen. Verder staat ook altijd alle informatie op onze informatieve website.


Kennel

Kennel:Nedina's Snuggle pups
Contactpersoon:Ismayil Kayabasi
Email:info apenstaartje bichonfrise punt nl
Telefoon:0031 627462012
RasverenigingPekingees en Dwergspanielclub
Adres
Postcode + Plaats
ProvincieLimburg
LandNederland
Websitehttp://www.bichonfrise.nl
Stamboomja
Plaats een Advertentie